New Pukhtoonwali SMS |
Post Reply
|
Page <123 |
| Author | |
XUXU XAXA
Groupie
Joined: 27-Nov-2007 Location: U.K Online Status: Offline Posts: 713 |
Quote Reply
Posted: 14-Jul-2009 at 11:31am |
|
Che WATAN Matam Matam Vee,
Aow Pa Hr Koor Kii Gham Vee, Che Barood Vee Da Asmana, Aow Da Zmakey Lande Bom Vee, Che Pa Shundo Bus Jara Vee, Starge Hmm Dhakey Da Nam Vee, Che Da Gullon Pa Mosam Kii, Da Golo, Dazo Mosam Vee, Che Bajaur, Waziristan Ke, Hmm Pa Swat Ke Muharam Vee, Nu Za Ba Dasey AKHTAR Sa Kram, Che Bachi Me Qatal Kiigii, Mour Aow Plar Me Zobal Kiigii, Sarr Sajde La Che Tittegii, Pe Bomoona Rawaregi |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Zra me Armaan kawi aksar da kali,
Che me rayaad she maazigar da kali, Zama ehsaas ba darta hala yaad she, Che she pakhpala musaafar da kali. |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Da pukhto laila majnun yam.
Za da de sadai pukhton yam. Zama strgo deer ledali. Zama ghwago auredali pukhtana qaharmanan deer. Laka ghrona masharan deer. Chi hebat ye pa dushman o. Muhabat ye pa watan o. da hujro jrgo khaghali. Grzedal shamla wakhkali. Da ilmono khazani we. Da doi strge zamane we. Yaw spezale “BACHA KHAN” o. De zamong fakhre afghan o. Chi da sabar yaw mashal o. Da ghalim tori ta daal o. De da aman pyamber o. Da olas da zargi sar o. Itifaq ye loi arman o. Da pkhton qaam na qurban o. da chi somra bedari da. Da da de malang khwari da. Pa khanai k hum malang o. Da chinar pa shani dang o. da fakhre afghan o. |
|
![]() |
|
Bing
Groupie
Joined: 15-Jun-2009 Location: U.K Online Status: Offline Posts: 648 |
Quote Reply
Posted: 02-Sep-2009 at 11:12am |
|
Pa ayeena ke khpal tasweer ogora..
Pa khpal tandi zama taqdeer ogora.. Da khpalo stargo da duniya kitab ke.. Mala zama da khob tabeer ogora.. Da zamany da peghorono na yam.. Mala pa khpal zan ky zameer ogora.. Za Imdad Khiyal darta menath kawoma.. zama fikrono la zanzeer ogora.. |
|
![]() |
|
Bing
Groupie
Joined: 15-Jun-2009 Location: U.K Online Status: Offline Posts: 648 |
Quote Reply
Posted: 02-Sep-2009 at 11:12am |
|
Puri kainat main koi nahi Hamary Nabi MUHAMMAD (Salal Laho Aleyhi Wasalam) jesa.
Na koi kalaam Quran jesa. Na koi mazhab Islam jesa. Na koi shaheed HUSSAIN jesa. Na koi bahadur ALI jesa. Na koi Alamdar ABBAS jesa. Na koi jawan AKBAR jesa. Na koi pyasa ASGHAR jesa. Na koi Dulha QASIM jesa. Na koi Zameen KARBALA jesi. Na koi Maa FATIMA jesi. Na koi Bayti ZANAIB jesi. Na koi Kaneez FIZZA jesi. Na koi Dost ap jesa. OR Haqeeqat main na koi SMS is SMS jesa! |
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <123 |
|
| |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |