Gila sms in Pashtu |
Post Reply
|
Page 12> |
| Author | |
Bing
Groupie
Joined: 15-Jun-2009 Location: U.K Online Status: Offline Posts: 648 |
Quote Reply
Topic: Gila sms in PashtuPosted: 02-Sep-2009 at 11:16am |
|
Yao Akhiri Guna Kawom No Biya Toba Kawoma,
Da Shondo Tanda mataom No Biya Toba Kawoma, Monga Da Zrono Jawari Charta Gatale Na Da, Yao Akhiri Dao Lagawom No Biya Toba Kawoma. Imdada na radromi sta aa hod gharaza ashna Zindagi khpla hatmawom no biya toba kawoma. |
|
![]() |
|
Bing
Groupie
Quote Reply
Posted: 02-Sep-2009 at 11:16am |
|
Da khazan spera chman ke da bahaar pa tma tma
da tabib lare ta goram za bimar pa tma tma MA da ishq guzaar khurale za da sta pa gham akhta yam nasihat makra nasiha da qarar pa tma tma Yo Ashiq yam bal Pukhton yam da me klaka Fesala da za TANHA ba yam tar Marga da khpal Yar pa tma tma. |
|
![]() |
|
Bing
Groupie
Quote Reply
Posted: 02-Sep-2009 at 11:16am |
|
“GILA ME ZAKA” –OKRA-
Thore starge kawi thal da zra draza ta SMS, Majnoon da zamae kawi Laila tha SMS, Baidar zarge me ghwari Dilruba tha SMS, Booday kre kala kala khpal Booda tha SMS, Kri meena che shoro kala Adaa tha SMS, Singaar daaayine okri khula ta SMS, Jeenai kri kala kala khpal Ashna tha SMS, Ashna kri da Jeenai pa sar hr cha tha SMS, Klawi tola dunya tole dunya tha SMS, Kho yao tha ye Che ta na kawe zama ta SMS, No Gila me Zka Wokra........ |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Joined: 27-Nov-2007 Location: U.K Online Status: Offline Posts: 713 |
Quote Reply
Posted: 14-Jul-2009 at 11:15am |
|
Sa Me Hasil Kral Da Janan Da Kosay,
Deddan Me Okro Kho Grevan Me Biyalo, Pa Sheikh Me Oskal Pa Khanda Ye Ovy, Lazzat Ye Deir Wo Kho Eman Me Biyalo,, |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Da Meene Jwand Da Armanono Dak dey.
Mashoom Zargy May Da Ghamono Dak dey. Tasha Joley Darna Janana Ghwarama. Da Husan Bagh Day Da Guloono Dak dey. |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Pa Nasib mi Shogiray Shwe ta ranaghle,
Da Makhan tori Tyare Shwe ta ranaghle. Yara ma chi ba way Sta pa Lor newale, Hagha dwara Stargi Sray Shwe ta ranaghle. Sparly raghay, Wani Boti pa Khanda sho, Khazan ter sho Bahar Raghe ta ranaghle. Za “Tahir” darna der Zyat Gelamand yam, So so Shpey mi Shogiray krey ta ranaghle. |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Zaan De Somra ko saada somra Mashoom shwi
Badnam di za kram zamane ta, ta Mazlom shwi Lewany wom chi me sta meena kawala Bas Ka Bas Ka bewafa rata Malom shwi |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Doob ka Samandara Che me somra Doba wale shee . . .
Ghare ta me Ma wra Za pa Ghara ke sook na Laram . . . Intezar Khan: Janan Bus ka ra PUkhLa Sha |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Sumra khkulay mazigar wo ta ra naghli .
Zamung kali ke Akhter wo ta Ranaghli ” “Ma Nakrizi vo raorri sta de para, gham de tol zama pa sar wo ta Ranaghli.” |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
Posted: 14-Jul-2009 at 11:14am |
|
rata khkari mor ao plar kaley majboor
che qabool de kalu yara ahpal tarboor che pa zan bande de domra itbar na wo wale wale sawazawam de beqasoor tan googal ke me lambe de 6 baleghi za de karma pa ahpal zan pase ranzoor agha waht k ba arman RAHEELA dar she 6 de jord shi pa khuwaro zulpano choor |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Ka sook way che da zra we zra ta Laar
TooL daroogh dai za pre na Kawom Itebar Sta Nazar ke da Nafrat Qabil hum na Wom Ma ba wie che da Jahan La ta na Zaaar Bus ma hum nora da mene na Toba Kra: Ta ILHAM karh pa da Yaw KanzaL Hokhyar: This poet is of my sweet heart Brother Syed WaLi (ILham) and he has dedicated to me so Bundle of Thanks to Ilham and His favore to me. Pa Ihteram Intezar Khan |
|
![]() |
|
XUXU XAXA
Groupie
Quote Reply
|
Now-a-days,
Punjabies are replacing sardar with Pathans in Most sms. V read these sms smiling on our Self like fools & farward these sms to others. (Shame on Us) Show d World that Pathans r Respectable, Brave & Honourable in all the world. “replace d Pathan with Punjabi/Chaudary” In each SMS & forward that.. Long live Pathans. Forward it plz. |
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page 12> |
|
| |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |